Zonder BKR toetsing 5000 euro lenen aanvragen

Heb jij 5000 euro extra nodig om wat voor reden dan ook? Wil jij zonder BKR toetsing 5000 euro lenen aanvragen? Het is mogelijk! 5000 euro lenen is niet eens zo lastig, maar de kunst is om het zonder de BKR controles te doen. Toch zijn er oplossingen die jou kunnen helpen!

Zonder BKR toetsing 5000 euro lenen aanvragen bij de bank

Jij hebt dus dat geld nodig, en het is niet zomaar een bedrag. Bij 5000 euro, of 4000 , 6000 of 8000 euro wil jij op een veilige manier aan dat geld komen. Zonder BKR toetsing 5000 euro lenen aanvragen bij de bank is dan helemaal geen gekke gedachte. Banken zijn van oorsprong de manier om aan geld te komen en staat bekend als betrouwbaar en veilig. Hoewel dit ook door de economische crisis is veranderd, waarbij de banken bij bosjes neervallen en niet meer overeind komen. Denk aan Dirk Scheringa of de SNS bank. Deze gevallen zorgen ervoor dat 5000 euro lenen bij de bank voor jou een stuk moeilijker wordt. Hoewel jij nog steeds een afspraak kunt maken om een lening aan te vragen, is de kans dat jij een lening voor 5000 euro mag afsluiten nu vrij klein, omdat je aan een heleboel strenge eisen moet voldoen. Dat is niet zo gek, want de banken zijn ook een beetje bang geworden om hun geld te verliezen. Het probleem is dat jij je hoop dat bij het aanvragen van een lening bij de bank er geen controles bij het Bureau Krediet Registratie worden gedaan, wel vergeten. Banken willen geen risico’s meer nemen zullen dit altijd checken.

Hoe kan ik zonder BKR toetsing 5000 euro lenen aanvragen?

Maar hoe kan ik  dan zonder BKR toetsing 5000 euro lenen aanvragen, denk jij dan. Dat is geen gekke vraag, maar wel heel lastig om te beantwoorden. Hoe kun jij geld lenen zonder BKR toetsing? Er zijn een aantal manieren om aan geld te komen, zonder dat je BKR gecontroleerd wordt. Het maakt bijvoorbeeld niets uit dat je een negatieve BKR registratie hebt, als je bij DUO wilt lenen. Een nadeel is dat deze leningen alleen voor studenten zijn en je hooguit 500 euro per maand kunt lenen, en dus een tijdje moet wachten tot jij die 5000 euro bij elkaar hebt. Ook zou je een minilening kunnen afsluiten, maar hier is het probleem dat kredietverstrekkers tot hooguit 1000 euro lenen. Bovendien moet je voor een minilening 21 jaar of ouder zijn, en moeten deze snelle leningen binnen een maand weer worden terugbetaald. Niet echt handig voor een structureel geldprobleem. Bovendien kost lenen zonder BKR toetsing vaak veel geld, omdat het voor de kredietverstrekker een risico is.

Oplossing zonder BKR toetsing 5000 euro lenen aanvragen

Als jij zonder BKR toetsing 5000 euro lenen aanvragen wil, omdat je iets wil kopen, kun je dit ook proberen met een huurkoop. Een huurkoop is een kredietvorm, en daarom een soort lening. Deze oplossing helpt je niet als je 5000 euro nodig hebt om de laatste rekeningen te betalen, maar als jij bijvoorbeeld een nieuwe auto nodig hebt, is dit een prima oplossing. Bij huurkoop betaal je de aankoop in termijnen af, waardoor je tijdens het betalen nog niet volledige eigenaar bent. Als je de laatste termijn hebt afgelost, kun je je volledig eigenaar van de aankoop noemen. Het voordeel is dat je toch direct van de aankoop, bijvoorbeeld de auto dus, gebruik kunt maken. Een nadeel is dat als je een termijn niet op de juiste tijd betaalt, de aankoop je direct weer kan worden afgenomen, omdat je nog geen eigenaar bent. Dan heb je de voorgaande termijnen in principe voor niets betaald. Toch kun je op deze manier zonder BRK toetsing 5000 euro lenen aanvragen, en soms wel meer!