Direct 5000 euro lenen zonder BKR toetsing

Heb jij snel geld nodig en wil jij graag direct 5000 euro lenen zonder BKR toetsing? Het is zeker een uitdaging, maar dit kan! Lees snel verder voor deze superhandige tips die je voor niets krijgt aangeboden en zorg er zo vandaag nog voor dat jij die 5000 euro of een ander bedrag zonder BKR controle in de pocket hebt!

Direct 5000 euro lenen zonder BKR toetsing is een uitdaging

Hoewel je dit vast ook zelf wel had bedacht, moet het even gezegd worden: direct 5000 euro lenen zonder BKR toetsing is lastig en heb je niet zonder moeite voor elkaar. Maar het belangrijkste is: het is mogelijk! Ondanks dat je dit graag wilt, heb je waarschijnlijk nog geen idee hoe je die 5000 euro, of 2000, 4000 of 6000 euro, gaat regelen zonder dat er een BKR check aan te pas komt. Dan wordt het geheim nu verklapt: de truc is namelijk om verschillende manieren van lenen te combineren! Bij het afsluiten van een minilening via het internet doen ze namelijk niet moeilijk over het achterwege laten van BKR controles, maar het nadeel is dat je hier hooguit 1000 euro kunt lenen. Ook bij een pandhuis kun je spullen verpanden voor geld waarbij geen BKR checks hoeven worden uitgevoerd, maar misschien heb jij wel niet iets dat genoeg waarde om aan die 5000 euro te komen. Uiteraard is lenen van vrienden of familie ook een optie, maar 5000 euro is veel geld en het is goed denkbaar dat niemand dat geld heeft, of jou wil uitlenen. Wat werkt dan wel? Probeer bijvoorbeeld een combinatie van alle drie! Met de volgende stappen kom jij toch aan die 5000 euro.

1. Voor direct 5000 euro lenen zonder BKR toetsing sluit je een minilening af

Ben je al bekend met het concept minilening? Dit zijn speciale leningen die via het internet worden aangeboden door online aanbieders, waarbij je vanaf 50 euro kunt lenen, tot hooguit een bedrag van 1000 euro. Een groot voordeel van deze kortlopende lening is dat je de lening vandaag nog kunt aanvragen én het geld op je rekening kan gestort krijgen! Daarnaast wordt er geen BKR toetsing opgenomen in de aanvraagprocedure, omdat het risico voor de kredietaanbieders niet groot is en zo veel meer mensen zo’n snelle lening kunnen aanvragen. Momenteel kun je dit bedrag zelfs renteloos lenen! Direct 5000 euro lenen komt met de eerste 1000 euro zo al een stap dichterbij.

2. Voor direct 5000 euro lenen zonder BKR toetsing bezoek je een pandhuis

Een andere manier om aan geld te komen, is gewoon spullen inruilen voor geld. Pandhuizen waren heel populair in Amerika, maar zijn er ook in Nederland. Hier kun je spullen van waarde mee naartoe nemen, waarvoor je in ruil de euro’s krijgt. Als je dit bedrag hebt terugbetaald, krijg je je spullen ook weer terug. Bij het pandhuis doen ze ook geen BKR controle, omdat ze al een verzekering hebben in de vorm van jouw waardevolle spullen. Dus stel dat jij genoeg juwelen en goud hebt om te verpanden, kun je misschien zo 3000 euro lenen. Direct 5000 euro lenen zonder BKR toetsing  is zo al bijna klaar!

3. Direct 5000 euro lenen zonder BKR toetsing van je familie of vrienden

Als je zo het bedrag opdeelt om op verschillende manieren te lenen, is het waarschijnlijk wel goed mogelijk om een kleiner bedrag van de 5000 euro van je vrienden of familie te lenen. Als je nog 1000euro nodig hebt, kun je het altijd proberen. Je directe familie zal je waarschijnlijk niet in de kou laten staan, en het is heel waarschijnlijk dat ook zij geen BKR check bij je doen! Bovendien heb je vast ook geen last van nare rentes en aflossingstermijnen als je een bedrag van je ouders of broer leent. Op deze manier is direct 5000 euro lenen zonder BKR toetsing helemaal niet zo moeilijk!